COVID-19 SÜRECİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİM FAALİYETLERİMİZ

COVID-19 salgını tedbirleri nedeniyle, olağan koşullarda fakültelerde yüzyüze gerçekletirilen eğitim-öğretim faaliyetlerimize ara verilen bu dönemde, eğitim-öğretime, Üniversitemizin "Uzaktan Eğitim" Sistemi  Ege Ders ve üniversitemizin sağladığı Microsoft Teams  üzerinden devam etmekteyiz.

► Bölümümüz öğretim üyeleri, görevlileri ve yardımcıları tarafından aksaksız sürdürülen faaliyetler kapsamında, tüm bölüm derslerimiz internet üzerinden sürdürmektedir.

► Ölçme-Değerlendirmeler de Ege Ders sistemi üzerinden online sınavlar yahut gereğine göre ödevlerle yerine getirilmektedir.

► Dersler revize edilerek, her hafta düzenli olarak öğrencilere Ege Ders üzerinden iletilmektedir. Senkron yapılamayan dersler; sesli anlatım ve video çekimleri ile yardımcı kaynaklarla desteklenmektedir.

► Talepler doğrultusunda lisansüstü öğrencilerimizin kayıt dondurma işlemleri gerçekleştirilmiştir.

► Bütün öğrencilerimizle iletişim, sınıf temsilcileri yardımıyla ve kurulan çeşitli medya aplarıyla sağlıklı bir şekilde sürdürülmektedir.

► Bu süreçteki lisans üstü tez savunmaları da online olarak başarıyla gerçekleştirilmiştir.